HÉT ESCAPE SPEL VOOR IN
JE VAKANTIEHUIS!

 De Escape koffers zijn te huur op de vakantieparken van Landal GreenParks. Met één ”Case” heb je gegarandeerd 1,5 uur speelplezier én kunnen jullie een leuke verrassing vrijspelen.

HÉT ESCAPE SPEL VOOR IN JE VAKANTIEHUIS!

 De Escape koffers zijn te huur op de vakantieparken van Landal GreenParks. Met één ”Case” heb je gegarandeerd 1,5 uur speelplezier én kunnen jullie een leuke verrassing vrijspelen.

Hoe werkt het?

Waar te huren?

Het spel huren kan eenvoudig via de receptie of app van het park waar je op verblijft. Bekijk onder aan deze pagina of uw park meedoet.

Start van het spel

Hebben jullie de koffer thuis? En klaar om te starten? Scan dan de QR code op de koffer en het spel kan starten.

Race tegen de klok

Na het invullen van enkele gegevens ontvangen jullie de eerste puzzel en start de tijd! Jullie krijgen 80 minuten de tijd om het spel uit te spelen.

Voor wie is het spel geschikt?

Het spel is geschikt voor eigenlijk iedereen! Dus leuk met het hele gezin maar het kan ook prima met zijn tweeën gespeeld worden!

Prijs

De prijs om een case te huren is €34,95. per case. Ieder park heeft 2 verschillende koffers om te spelen.

Ranglijst

Zijn jullie de snelste puzzelaars? Strijd mee om een plek in de ranglijst.

Waar kan ik The Case huren?

[wpgmza id="1"]

Zij gingen u al voor

Take a peek inside our Wonderworld

Check out our work

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

De ultieme test! Het spelen van escape rooms is een super populair uitje en dat is niet zonder reden. Het is namelijk dé indoor activiteit als je houdt van spanning, avontuur, puzzels en teamwork. Je wordt samen met jouw team opgesloten. Vanaf dan heb je 60 minuten de tijd om te ontsnappen, een ware race tegen te klok! Houdt iedereen het hoofd koel?

Lg

The Case

Smidsstraat 5 8601 WB Sneek

Copyright © The Case

Vragen?

Stuur ons dan een mail via onderstaand mailadres:

info@the-case.nl