Zijn jullie er klaar voor? 

Jullie Escape avontuur gaat bijna beginnen! Via deze site kunnen jullie hints vragen wanneer jullie vastlopen tijdens een puzzel. Maar let op:

1: BELANGRIJK: Houd de SITE ALTIJD bij de hand! Hebben jullie een code? Gebruik deze om de hint te openen van de volgende puzzel.

2: 1e hint kost jullie 2 minuut van jullie tijd 2e hint kost jullie 4 minuten van jullie tijd 3e hint kost jullie 6 minuten van jullie tijd

3: Forceer niks tijdens het spelen. Gaat een slot niet open? Dan heb je niet de juiste code en probeer opnieuw. Draait een slotje niet zo goed? Druk hem dan een beetje in en draai nog een keer. Op alle sloten dienen de codes van boven naar beneden ingevoerd te worden.

4: Voor de gekleurde sloten geldt: de cijfers moeten op het lijntje staan. Voor de zwarte sloten geldt: cijfers op een rij aan de kopse kant zetten.

5: Door op de knop ‘’start spel’’ te drukken starten jullie de tijd en het spel! Jullie hebben vanaf dat moment 80 minuten om alles op te lossen en de tijd te stoppen! Succes!