Home

“The Case is hét allerleukste Escape Spel voor in het vakantiehuis!”

De Escape koffers zijn te huur op diverse vakantieparken van Landal GreenParks in Nederland. Met één ”Case” heb je gegarandeerd 1,5 uur speelplezier én kunnen jullie een leuke verrassing vrijspelen. We hebben twee leuke Escape games ontwikkeld voor Landal Greenparks, The Case 1 & 2.

Binnenactiviteit Landal Greenpark

Op zoek naar een leuke binnenactiviteit voor het gehele gezin wanneer je verblijft op een Landal GreenPark? Fysieke escape rooms zijn binnen no time razend populair geworden, maar zitten vaak niet in de buurt van een vakantiepark. Als alternatief hebben twee online varianten van The Case ontwikkeld, een escape room die je gewoon in jouw vakantiehuisje of bungalow kan spelen. Het interactieve spel is ideaal voor wanneer je een leuke en spannende binnenactiviteit zoekt voor de hele familie of met jouw vriendengroep.

Twee varianten

Er bestaan twee varianten van The Case met ieder hun eigen puzzels en opdrachten, namelijk The Case 1 en The Case 2. In de fysieke koffer die je ophaalt bij de balie van jouw Landal park zitten attributen waarmee je uit de online escape room kan ontsnappen. Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen door goed samen te werken en out-of-the-box te denken? Heb je nog vragen over de The Case of wil je een keer komen escapen in bijvoorbeeld een Escape Room in Sneek? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Wat vinden anderen van TheCase?

Marc

6 augustus 2021

“Gedaan met onze kinderen van 6 en 9. Niet op tijd ontsnapt maar wel super leuk om te doen  Echt een spannende race tegen de klok.”


Fleur

29 juni 2021

“Goed”


Marina

14 mei 2021

“Super leuk om met gezin te doen. Slotjes soms beetje zinnig. Wel echte aanrader. Gaan snel case2 doen.”


Marina

17 februari 2021

Super leuk om met gezin te doen. Slotjes soms beetje zinnig. Wel echte aanrader. Gaan snel case2 doen.


Njc

 

Met oudjaarsavond The case 1 gehuurd. Was superleuk om te doen. Volgende keer de 2e. Een aanrader. Bedankt en succes


Jos Noorman

9 februari 2021

“Er collega’s verdeeld over 2 groepen allebei Case 2 gespeeld. Heerlijk een ruim uur hersenkraken. Een prima alternatief voor de “echte” escaperooms!!”


Tineke

25 mei 2020

The Case 1! Escape spel voor thuis gespeeld! Super leuke activiteit voor thuis en leuk alternatief. We hebben de bon van €10,- bemachtigd en zodra het kan wisselen we hem snel in. We moeten Funhouse nog spelen, dus hopelijk tot snel!