The Case

Huren op Landal Greenparks-parken

Huur ”The Case” op jouw Landal Greenparks-park en beleef een waar escape avontuur! Bij dit virtuele escape spel draait het echt om teamwork en tijdsdruk. Kunnen jullie samenwerken onder spanning? Speel dit gave gezelschapsspel gewoon in je vakantiehuis!

Maak alle boxen open binnen 80 minuten en win een leuke prijs! De prijs verschilt per park. Er zijn twee varianten van de The Case (Case 1 en 2). Je kunt bij de receptie of bij Fun en Entertainment op het vakantiepark een escape koffer reserveren.

Online escape room

Het concept van een escape rooms is eenvoudig: ontsnap binnen 60 minuten uit een kamer door puzzels en raadsels op te lossen. Wij hebben hier met onze case een variant op bedacht die deels online en fysiek wordt gespeeld.

Het grote verschil is dat je bij ons een koffer moet ophalen bij een balie van jouw vakantiepark en het spel gewoon in jouw vakantiehuis kunt spelen. Je huurt een koffer waarin speelattributen zitten die je nodig hebt om uit de online escape room te ontsnappen. Durf jij de uitdaging aan?

Op welke Landal Parken vind ik “The Case”?

Je kunt onze online escape room huren op Nederlandse en een aantal Duitse Landal Greenparks-parken. De volledige lijst van parken waar je ons escape spel kunt huren vind je hieronder. Onze escape koffers huur je op de volgende parken:

Nederland: